Followers

Tuesday, March 16, 2010

Bye Hawaii..

Assalamualaikum w.b.t

" Encik Blog,silalah balik. Sudah2 lah berjemur di bawah terik mentari Hawaii tu"

"Oh ye ke. Belum seminggu lagi pun. Tapi tak pe. Saya amek flight malam ini juga dari Honolulu,Hawaii. Tapi mungkin,kena ade transit. So, sampAi agak lambatlah. Haha."

" O ye ke. Ok2"

Perbualan di atas tidak bermotif. Saje2 je. Haha. Akhirnya, I'm back. Setelah lama bercuti, hidup juga blog ini. Act,dya p bercuti tahunan kat Hawaii. Huhu.  Kasi relax sket. Kasi berjemur. Haha. Ok, Mr. Blog. Your holidays is over. Please return to Malaysia.

Haha. Macam gempak jer. X de r. Act, blog ini macam bersawang sebab sibuk sket dalam beberapa hari ini.  Isi scholarship,upu dan segale macam. Sebab tu blog ini x aktif. Heh. Sori. Bukan berkabung pasal result.Haha. Result,Alhamdulillah ok jer. Not too excellent,not to bad. SEdang2 sudah. Haha. By the way, infinity of thanx to all that really help me in my life. Parents,teachers, siblings,friends and others. All of you are great.

Bermula dari Tadika Abim,SK Bandar Maharani,High School Muar,SMKA Maahad Muar n KISAS,semuanya dah banyak berjasa. Banyak tawar,masin,manis mahupun pahit yang dilalui. "Experience is the best teacher". Thanx ya..May Allah bless.

Ok. Pas ni kena serabut pk masa depan. Haish. Macam2 nak kena pk. Bikin otak serabut betol. Ape pon,kembalilah kepada Allah. Allah yang maha mengetahui segala2nye. Tak semestinya kureng tyme SPM, kureng juga masa kat U nanti. Semuanyer adalah rezkI. Betolkan? Huhu.

" Mengapa kita harus rasa kecewa,sedangkan tuhan lebih mengetahui,Apa yang terbaik untuk diri kita,..bla...bla"

Cube nyanyi balik lagu Soutul Mujahidin tu. Cube fahamkan ok? Haha.

Wasalam.

3 comments:

nawal said...

betol ke anda pegi hawai??



kalau betol, mmg saya jeles mcm nk bunoh awak!

aisyah. said...

balik pun blog hang..huhu

welcome home mr. blog.

ngee~

sian blog ak hlg kwn dy sbb ko hntr mr blog g hawaii..

hahaha~

mar_petrelli said...

Waa~...igtkn kapal mr. Blog dah karam lggar iceberg...bguslah die slamat sampai..hahaha..penat ak ucap babai smalam..( ;