Followers

Monday, April 19, 2010

GO KART!

Ahad yang best! Main go-kart dengan adik2 kat litar. Waa~. Tak dapat drift kat jalan raya,lepas gian nak drift kat litar. Kereta go-kart ni senang jer nak pandu. Pedal di kaki kiri untuk brek. Pedal di kaki kanan untuk minyak. Senang kan? Lebih senang dari bawak kereta manual tu. Then,boleh pandu laju2 macam Michael Schumacher. Takde inche JPJ nak saman! Haha.

Jadi,berpakatlah kami tiga beradik untuk race 6 pusingan. Disebabkan paling tua,maka kenalah bermula dari petak belakang. Baru fair n square. Then,the race is start! Litar pada 500 meter agak lurus. So,susah nak potong masa tu. Bile kat selekoh je ade harapan. Setelah masuk lap kedua, baru dapat potong first starter @ Iwan. Maka bermulalah perlumbaan mendebarkan antara aku dan Danial,(adik kedua). Bile nak potong dia je kat selekoh. Mesti dia akan gune strategi untuk memintas dari sebelah luar. So,susahlah nak potong. Aksi2 dia dah macam dalam filem KL Evolusi Drift dan perlumbaan antara Fernando Alonso dengan Lewis Hamilton. Memang hardcore giler r.

drift kat selekoh.ade gaye Fernando Alonso x?Haha.

Aksi2 yg mencemaskan terus disaksikan sampai final lap. Pintas memintas berlaku. Tak dapat gak siapa yg akn menang. Jurang masa hanyalah 0.01 saat jer. Begitu hampir! Dan pemenang Grand Prix aik beradik ini ialah...



Menuju ke garisan penamat!

Ist place- Danial Haziq/Danial Schumacher
2nd place- Syaufiq Effendy/ Syaufiq Alonso
3rd place- Ikhwan Hafiz/Ikhwan Button

Ok.Takpe.Kasi can je tu.Len kali,tengoklah satu lap ko kena tinggal!Haha.

 
Danial.power sungguh dia bawak.Korang x percaye? Silelah berlumba dengan dia!Haha.
Silap2,korang yg kena tinggal satu lap dengan dia.Haha.

Memang bestlah! Heaven~ Anda dan anda! Silalah ber"go-kart". Memang best dan fantastik.


*ouh.Really want this! Fantastic giler! Haha,


Wasalam 



5 comments:

aisyah. said...

Ala..mane tapir ak?
Haha..
:D

Ahmad Solihin Mohd Amin said...

beeeeessstttt!!hehehe

pape pun stiap org ade pelbagai peluang...

slamat bjaya memilih masa depan...aku doakan ko dapat yg terbaik...InsyaAllah...

doakan aku jugak...amiin

E-ZuDiN said...

best2! gempak~ haha

Leonhart said...

asyh>dalam zoo.huhu

slhn>insyaAllah.aku doakan semua kwn2 aku.

izzdn>huhu.bese jer.

╚► capital S hana ◄╗ said...

wuuu~
best3 !!!!!!!!!