Followers

Monday, April 5, 2010

Today:)

Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni nak konklusi sebagai apa ye? Bercampur baur lah. Huhu. Ade macam2 rase. Gembira,kecewa dan semangat. Haha. Dah macam x stabil lak. Tapi,itulah realitinya. Kdng2,lbey baek jdi robot. x punya rase n perasaan. Tapi,x bestkan. Semuanya jdi statik jer. Diprogramkan utk membuat benda segala macam. Tak mahu! Mahu jadi burung seperti yg terbang bebas di udara. Haha.

Tetiba terpikir, dah makin bertambah berat kot. Haha. Aish. Inilah akibatnya asyik melantak jer. Nasib baik kadar metabolisma lelaki tinggi. So,x de r lemak berkumpul sangat:p. Pas ni, kena selalu men2 kat luar ni. Bkan beriadah ngan fifa 2010 ngan My Town jer. Haha.

Belajar satu perkara, "jangan mencari alasan!". Jika kita hdpi sesuatu yg x beberapa ok,salahkan diri sendiri. Huhu. Memang susah nak akui tapi itulah realiti. Yeah. Sesuatu yg "pahit" kdng2 lebih manis
dari "madu" itu sendiri. Kemanisannya bukan sekarang tetapi satu hari nati. AmeeN~

Selain itu,sangat terharu melihat seorang pak cik(umur lbey kurang 70-80 tahun) ambil test jpj. Dah kena osteoporasis pun. Tapi,tetap bersemangat. Walaupun,last2 tester tu yg bawak keta balik,tapi orng len tgok pon jdi terharu. Haha. Keinginan x mengenal usia. Setua mana pun rupa,tapi kalau personaliti "muda", kemudaan akn still terserlah.

Act,mahu menjadikan gaya post kat blog ni sebagai satu yg sentiasa bersifat positif. Walaupun se"negatif" mana, kita boleh menjadikannya sebagai satu yg "positiF". "Positif will always win" .Antara yg tergolong dlm kategori itu,adalah blog NaWaL dan blog AiSyAH . Act,ramai lagi. Tpi antara yg termampu nak list,yg dua ni lah.

The latest update of Leonhart. Pening nak arrange dan mampatkanya.
Nasib baik x jdi engineer or architect. Huhu.
Yg ni baru je masuk level 14. Eyqa dah 18. Khales 13.
Haha. Skit lagi jer. Sudah ade strategi terbaru. Haha.

FaRiS sYiNoN, tHe GoRgEoUS , harap bersabar untuk resipi kek coklat anda. Akn dipost juga nanti kek idaman kalbu hang.Haha.


superb! Haha.


~Tinta disimpan dlam poket~

Wasalam

4 comments:

saya;mer said...

eh mana nama blog aku???
sumpa rindu kek cokelat yg mak kau buat

Leonhart said...

blog ko len kali plak.relax2~
blog ko nanti ak bri yg pling sempoi~bahaha.

aku tau. ko mmg rindu kek cokelat mak aku.haha.

nawal said...

positif???


aisyyy!!
malu malu malu***


mah ak blanje ko kfc!!

Leonhart said...

@nawal:haha.
aish.
boleh2:P