Followers

Saturday, May 8, 2010

Hari ini.

Salam

Lama giler x post kat blog.Haha.Tak tahu nak tulis ape sebenarnya.Huhu.
Sedang bersedia untuk masuk ke matrix.bla..bla..yada..
Boring kot schedule hidup minggu ni.

Tengahari tadi pergi majlis kahwin.Lama giler kot x pergi mjlis kawen.
Jadi,pada hari ni,mak ajaklah pergi. Adik lelaki dua orang pergi KL.
Budak dua tu masuk compt. taekwondo.So,kenalah ikut pergi.
Sampai di majlis kawen tu, terpesona! Sebab apa?
Konsep majlis dia lain daripada yang lain. Dalam hati,dah cakap
"Aku nak buat mjlis kawen aku macam ni lah!"
Huhu.*Gatal + miang giler aku!

Ok,ni yg mgkin konsep yg aku idamkanlah
ade nasi putih ngan lauk2 dia.Lari sket daripada kebiasaan nasi minyak.
Tapi,nasi minyak tu wajib ade kot.
Nak ade ayam golek,dan makanan2 tradisional lain.
*Nasi ambang akan dipertimbangkan.
Then,air kenalah gempak sket. xkan nak air sirapje. Orang pun dah boring.
Paling komang pun,jus tembikai lah.
Then,diarak naik something ke.Baru nampak spesel sket.Kuda pun ok gak.Haha.
Baru nampak dan jadi raja sehari.Huhu.
Then,kompang n persembhan silat tu seperti biasalah.

Ok! Aku mengarut,Giler demand.Haha. Macam nak kawen puteri raja jer.
Yg penting,beserdahana dan ok.Itu sudah cukup.Bukan kaya pun.Biasa2 sudah.

p/s: POST ini memang mengarut

4 comments: