Followers

Monday, July 19, 2010

List

Salam

Wah! Sudah lama blog ni x berupdate. Dah ade sawang2 labah dah kot.Ish2. Tak ape. Sekarang,mari kita bersihkan. Nak gune ape? Jap2.Check list dulu. Sabun,clorox dan whatsoever. Ok,enough. Slot merepek tamat sudah. Act,malas sebenarnya nak update. Biaselah, orang bujangkan. Nak buat camner? Hehe. Tak apa2. Demi menambat hati mak mertua-to-be,aku akan jadi rajin2 selalu. :p
Okay. Post kali ni,just simple kot.Kira sebagai pembuka selera sebelum aku nak buat post yg lebih enak berkrim. Macam  aiskrim  Mat Kool yg cool gitu.Huhu. InsyaAllah,19 September, I will go there. Pray for me.

Dan dan,ini antara list yg aku mahu buiat sebelum berlari meninggalkan ufuk biru di sini (korang faham x maksud ayat ni?heh.Aku pun x faham)

1)mahu settlekan segala persiapan mental dan fizikal. badan kena tough,nak tambah tinggi beberapa cm  dan whatsoever. Cis,macam impossible jer.Huhu.Yang paling penting,mental lah. Kena prepare supaya x terkejut beruk nanti

MySpace
*muka rase impossible

2)Nak luangkan masa berkualiti  bersama family yang tersayang.Ececeh. Romantik gitu.Haha.

3)  Nak p melancong ngan family before pergi. Haiya. Pasni,dah x de dah chance nak ikut2 p jalan. Tolonglah beri parents aku cuti yg agak best2 utk jalan2.Amin~


MySpace

*muka mengaharap giler
4)Shopping. Mahu beli ape yang patut. X de ah nanti,sibuk2 nak beli itu nak beli ini.heh.Lagipun,kalo shop ngan parents,jimat duit. Boleh simpan duit utk pinang anak dare orang.Euwww~(gatai no!)

5) Download2~ Mahu kasi lappy penuh ngan cerita2 yg best agar dapat mengubat nostalgia yang bakal bersarang bila kerinduan nanti.Hehe. Cerita ape yang best eh? Cadang2. Cadanan yang berjaya,akan diberi sepeket kuaci sebagai hadiah.;p

MySpace
bagus2

6) Ni yang rasenye kena buat,melawat sekolah tercinta,kisas.huhu. Disini segala memori tersimpan. Masam,manis,masin,tawar,dan payau. Oh, I miss it. <3

7) Nak bermesra sepuas2nye dengan miss streamyx di rumah. I love you so much la!

MySpace
hehe.terbayang2

8) Suryey novel2 yang bagus. Especially novel2 yang boleh memberi inspirasi? Ade cadangan untuk aku rembat novel ape?

9)Hang out ngan kengkawan. Yelah. Pasni,kot2 jumpe semua dah beranak pinak. Huhu. Nak juga gather kumpul kenangan before tercampak.Hehe.

10) Jumpe sanak sedara. Harapan saya: Jumpe SEMUANYA even x pernah kenal.berazam ni~

11) Ape lagi ye? Stuck lah tetiba. Huhu. Oh ye. Confess perasaan? Euwww.Sweet giler. Sila jangan percaya. Tuan empunya blog masih keseorangan dan diperlukan. heh

MySpace
eh2.aku x macam ni ye.huhu

Oklah, nak pk lagi ape yg termiss.Em..Em.. Em

Eh,black out tetiba. So,idea pun black out. That's all

Babai~

p/s: Penatnye nak tulis post pasal pengalaman. Xpe2. Dun worry ade punye post pasal tu.

No comments: