Followers

Saturday, July 3, 2010

Updatoe

Salam,

Apakah khabar anda semua? Moga sihat sentiasa.Ya! Sudah lama diri ini tidak mengemaskini blog yang bernilai ni.(haha.perasan!). Pergh. Skema giler ayat~ Tak sia2 aku dapat A+ BM. Terima kasih Cikgu! Sayang cikgu~
Ok, sebelum semakin overdose ayat jiwang2 karat ni,mari kita ke topik yg sebenar.

well~terima kasih....haha
 Thanks,arigato,syukran,toche kepada Puteri Annissatun Nadia

WRITE 5 INTERESTING FACTS ABOUT THE PERSON WHO GIVES YOU THIS AWARD:)

1) Nama dia ni Puteri Anissatun Naadia. Tapi,dia ni bukan puteri mana2 negara. Sila jangan tertipu! Haha. Joke jer.

2)Seorang perempuan bukan yg sebaliknyer. Harap maklom!

3)suke msg-msg. haha. tp ngn org t'tntu je. haha. *sbb giler sms penah kuku pth. haha. dasat owwwh.. penah jugak urat ibu jari lari. haha. bahana.
*dia sendiri yg tulis ok.haha

4) cpt la 6 taun. nk ka.kaka.kakawwww..kaweeeeeeeeeen.! weeee.. =].
*yg ni paling hot.silalh percaya dengan kedua2 belah mata anda.HAHA 

5) Oklah,  yg ni aku bertimbang rase sket. Dia ni cool jer. X de ah kecoh giler nak mampos tahp gunung kilimanjaro. Ok,puji la ni kan kan?

 JOT DOWN 1O INTERESTING FACTS ABOUT YOURSELF AND YOUR HOBBY:)

1)  Boleh panggil Syaef,Copik,Sapik,Capik and whatever but..but..but x leh panggil FENDY dan yg sewaktu dengannya.Sila jangan tanya aku mengapakah? HanyaAku dan... eh2.aku sorang jelah yg tahu sebabnya.


2)Aku masih single,single dan single. Ye! AKu ulang sekali lagi SINGLE! Haha. X men ah berpasangan2 ni.Euwwww~ x best2. Nak hidup bujang dulu.


3) Walaupun aku single,aku sudah mempunyai isteri,gundik dan kekasih gelap. Jangan main2.Haha. Isteri aku adelah LAPTOP aku,gundik aku adelah BERUKBAND aku dan kekasih gelap aku adelah FACEBOOK aku. Haha. Love them damn much!

4) Suke kepada makanan. Yeah! I love food! Dan hasilnye memang bagus.Heh! Berat aku July 2008,45 kg,then July 2009 56 kg dan akhirnya July 2010 64 kg.I wonder. Setahun lagi,aku x dapat bayangkan.Huhu.


5) Mahu jadi seorang Oncologist,sila doakan aku!


6) Aku memang pemalu kucing! Silalah percaya.Tidak ade yg benar melainkan yg benar belaka.


7) Addicted ngan main bowling.Ouh. Love this very much! Skor tertinggi aku?? Ish2 malu ah nak beritahu.haha.


8) Sanggup tidur lambat semata2 utk online.Yeah! Tapi,janagan salah sangka.Tidur2 lamabt pun,kelas tetap dtng awal.Silalah percaya.


9) Untuk membuatkan aku senyap senag jer,beri aku sebijik laptop siap dengan connection internet. Konfem aku senyap! Haha.


10) Ok,ni best! Aku nak kawen 7-10 tahun lagi. Kalau cepat,rezeki tuhan. nak wat cmnerkan?Hehe. Siape mahu? Meh aku masukkan dalam list menunggu aku.Hehe




PICK 10 MOST DESERVING RECIPIENTS AND DESCRIBE THEM:)

1) Lionel Messi- Rakan aku yg men bola same2 ni.


2) Shakirah- Waka waka eh.


3) Naruto- feveret!


4) Celine Dion- Really love the Titanic Song.


5)Abe Moon-Tempat melepak2 kadang2. Then,msti dak2 pmpuan yg sampai sane dulu.


6) Makcik kedai 2 riyal- jimat di masa pokai.


7) Hazwan- Musuh????


8) Saidatul Husna- Partner yg same wavelength.

9) Myvic-Peneman ketika tgik bola awal2 pagi


10) Rooftop- Cari ilham~


Dats all.babai2


Salam

No comments: