Followers

Monday, August 30, 2010

Kasih

Salam.

Kadang2kan, haiwan ni lagi penyayang daripada manusia. Hmm. Betul tak? Ya ya bukan? Walaupun x de akal, tapi naluri kasih sayang sesama spesies tu tetap ada. Manusia? Haiyaa. Tak payah cakaplah. Kadang2 kejam giler, mengalahkan binatang. Apa pun,try tengok susunan gambar di bawah ini. Seryesly touching~

Burung betina baru sahaja cedera. Tak dapat bergerak.



Burung jantan tiba untuk membantu si betina. Si betina dah tak dapt bergerak.




Si jantan cuba membangunkan si betina yang dah nak mati dah.




Si jantan menyuruh si betina bangun!




Ratapan si jantan,bila tengok si betina dah mati.



Akhirnya,pergi jua si betina. Si jantan merenung jauh.


credits to:this


p/s: Dah masuk fasa terakhir dah Ramadhan. Jom memburu lailatul Qadar!






3 comments:

Nik Najiah said...

ingatkan boleh happy same2 burung tu..

amir baim said...

looks familiar..:)

Syaufiq Effendy said...

nik najiah>fikir camtu gak.

amir baim>yup.copy paste.just want to share it