Followers

Wednesday, September 15, 2010

Raya

Salam.


Sudah lama blog ini tidak berupdate.Haha. Biasalah,apabila malas menguasai diri,nak buat bagaimana bukan. Ditambah lagi dengan mood raya+line yang sangat "laju' di kampung, memang bersawanglah blog ni. Tak ape. Sekurangnya blog ini tidak dilupakan.Wee~

Btw,walaupun sudah lambat beberapa hari,Selamat Hari Raya!



Maaf zahir dan batin dari Skull sampailah Phalanges atas segala Involuntary Action yang telah diCatalystkan oleh ego diri. Semoga Resistance yang telah mengurangkan Nilai Maximum ukhuwah antara kita dapat di Evaporate daripad fikiran kita.Ionic Bond antara kita akan kekal selagi masih diizinkanNya. Selamat Hari Raya!


*ucapan ni fikir sendiri ye! No copy cat.haha.


Ok,post kali ini pasal hari raya lah kan.Walaupun dah basi,tapi tetap gak! 

Raya kali ini boleh dikatakan ok lah.  Banyak perasaan yang berlegar-legar di kamar hai ini. Cewaaah.Sastera sungguh~

Gembira sebab semua ahli keluarga termasuklah pakcik,makcik,sepupu,sepapat, semuanya dapat beraya bersama. Oh ye, gembira juga sebab dapat banyak duit raya~ Wee~

Sedih sebab mungkin raya kali ini  raya terakhir di Malaysia sebelum fly. T.T
eceh.macam nak menetap terus je kat sana.(kahwin orang arab.Hak3)

Terkejut sebab raya kali ini menyaksikan pembunuhan kejam Datuk Sosilawati Lawiya dan 3 orang lagi rakannya. Harta yang banyak kadang-kadang bawa masalh juga kan.Ish3

Excited sebab nak dekat nak pergi dah. Wee~

Cuak sebab nak mkulakan kisah pengembaraan di bumi orang.Huhu

Dan,banyak lagi. Tak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Ish
Serba sedikit tentang cerita raya->

(Fakta kesemuanya, bukan auta!)

1. Baju raya warna ungu agak gelap.Not really purple. Agak kemerah-merahan skit. Entahlah,susah nak describe.

2. Pakai sandal.

3 Samping adalh daripada kain songket.

4. Duit raya?  Rahsia~

5. Segala yang berkaitan. End.


Ok, tamat sudah. Idea out.

2 comments: