Followers

Friday, October 22, 2010

Over The 100

Salam

Yeah. Ini adalah post ke 101. Sudah melepasi angka 100 post dalam masa kurang dari setahun je. Rajin juga ye aku update blog ni~.Haha.

Apakah rasanya ber blog ini? Tak tahulah nak cakap macam mana. Tapi,best! Macam tulis diari. Jadi,post kali ini nak menyingkap kembali 100 post yang sudah ditulis dalam blog ini. Layan~

Post pembuka cerita seorang blogger : Pembuka bicara

Post semasa membuat pilihan UPU: Story of UPU Pilihan Saya

Post Sahabat atau Cinta: Sahabat atau Cinta

Special Post for The Roommates Ever: Roommates oo Roommates

Masterpiece, Cerpen : Diari Qausar

Post dalam bahasa Asing: Bahasa Sepanyol

Post kahwin: Kahwin dulu?

First post after the result of SPM: Bye Hawaii!

Post kisah suka duka waktu di sekolah: 11 tahun persekolahan

Impian aku yang menjadi impian: Impian Saya

Post penuh Keredhaan ketika Frust: Alhamdulillahl

Memori Debate di Kelantan: Debates

Roleplay, (sangat kayu ketika ber role play): Role Play!

ILIM orientation moments: One Week Memories

Post berilmiah: ANS

Ha! Rase macam tak percaya lah pulak boleh sampai 100 post. Lepas in,target 200 post!

2 comments:

CAHAYA PUTERI said...
This comment has been removed by the author.
CAHAYA PUTERI said...

ok
lets we compete yeah
sape smpi 200 dulu:D

baru prasan.
my posts are more than urs:)