Followers

Friday, June 24, 2011

Exam Syndrome

Bismillah.

Kegemaran terbaru semasa musim peperiksaan. Memasak !

Time ada gap nak exam Physiology, asyik terfikir idea mahu memasak sahaja. Hehe.

Well, I released my tension by cooked something.


Ketika memasak, secara tak langsung kreativiti dapat ditambah. Eceh. Macam-macam lagilah.

Nasi Ayam.
Housemates kata sedap .



Pengat Pisang.
Kuah dia agak cair.

Bubur Ayam.
Not bad.

Chicken Chop with Black Pepper Sauce
Terharu berjaya buat. T.T

Okay, tengah konfius. Sedang buat degree kulinari atau degree medik. Erk, jangan risau. 

Saya tetap seorang doktor dan saya memasak sebagai salah satu cara untuk melepasakan tekanan. :)

Dulu, masa kecil kecil, pernah bercita cita untuk menjadi seorang chef. LOL

Btw, thanks to my mum, sebab beri banyak peluang dirumah untuk memasak. Habis bahan masakan rumah jadi bahan eksperimen. Haha.

Ok, kembali menjadi doktor.

Histology, awak sangat senang !





4 comments:

syaz shuk said...

aku rasa malu dgn diri sendiri bila tgk hasil masakan ko ni -___-'

kuti.kura said...

wow...ni buka utk tmphn x ni?suke tgk ns aym tuh..

Dr. Syaef said...

tak boleh blah. -.-

apa pun, perempuan yang lebih power.

Dr. Syaef said...

ya,lepas exam maybe. HAHA

serius ni.