Followers

Tuesday, June 12, 2012

Random #1


Salam alaik.

Bosan..

Ngantuk..

Itulah dugaan semasa exam. Masa tak exam, cergas sentiasa. Tetapi time exam ini lah, mata ni asyik kuyu memanjang je. Lalu, sang nafsu pun mengikut kehendak mata. Maka, tidurlah seorang manusia bernama Syaufiq Effendy.

Apapun, approximately ada lebih kurang 5-6 hari lagi sebelum exam Anatomy.

Persediaan?

No comment. Err.

Apapun, sentiasa bersikap positif! Boleh je nak cover semua. I'm genius enough! (muka yakin :D)

Haa, tengok. Dah tatau nak tulis apa dah. 

Seriously, sekarang skil menulis macam dah menurun. Ayat-ayat simple sekalipun dah terfikir-fikir nak susun bagaimana. Ish. 

Macam mana nak tulis novel atau cerpen? luls.

Takpa-takpa, berazam untuk menajamkan lagi skil menulis.

Sekarang ni, macam jadi Dr cinta lah pula. 

Macam-macam kisah cinta yang didengari. Jadinya, dengar je lah. Kalau boleh beri nasihat, terbuka diri ni nak beri.

Kadang-kadang rasa lawak je, dok nasihat-nasihat orang pasal cinta ni tetapi kadang-kadang diri ni fail pun juga. Haih.

Tetapi, insyaAllah sekarang dah tough sikitlah. Dah tak fikir sangat pasal love thingy ni. Hehe.

Satu hari nanti, apabila masa yang sesuai tiba, akan datang jua nikmat cinta itu. Sudah pasti secara halal. Haha. Doakan.

Merapu pasal cinta pulak. Sindrom exam lah ni. Hehe.

Okay, macam dah habis idea.

Lain ceritalah.

;)

No comments: