Followers

Sunday, July 22, 2012

Entri terakhir sebelum pulang bercuti


Salam alaik.

InsyaAllah, akan pulang ke Malaysia dengan Egypt Air dalam beberapa jam sahaja lagi. XD

*

Setelah lebih kurang 10 bulan, duduk bertapa di bumi Mesir, akhirnya pulang ke tanah Melayu juga akhirnya. Alhamdulillah apa pun.Urusan syahadah, translate result, pindah rumah insyaAllah settle sudah. Rezeki tuhan ye dak? Hehe. Walaupun tahun ini result agak merudum sedikit tetapi Allah balas kembali dengan kurniaan perkara-perkara lain. Adil bukan Allah?

Jika dinilai kembali 10 bulan di Mesir ini, macam-macam perkara yang terjadi. Yang banyak mengubah diri. Yang banyak memberi pengalaman. Manis, masin, masam, tawar dan kelat! Haa, semua ada.

Tahun ini tak dapat dinafikan agak terslip up sedikit. Sindrom second exam. Maksudnya? Aku ada masalah mental. Kalau first exam okay, the next exam mesti tak ok. Contohnya, upsr aku 4A, kemudiannya pmr 9A dan spm, 10A 1B. Tengok! Susah nak konsisten!

Apapun, tahun depan insyaAllah akan bangkit kembali. Dan, ianya merupakan satu janji dan tekad! haha. InsyaAllah.

See, dah takde idea nak tulis apa.

So, secara rasminya saya menulis entri terakhir saya di bumi Mesir sebelum pulang bercuti di Malaysia!

See you in Malaysia!


No comments: