Followers

Wednesday, October 10, 2012

Masih wujud

Salam alaik.

Hampir sebulan tak menulis entri. Haha. Tiada masa sangat nak menulis. Masa nak menulis je mesti ada benda lain nak buat. Apapun, Alhamdulillah sekarang hampir 3 minggu berada di bumi Mesir. Patutnya balik 15/10/2012. Tetapi disebabkan kelas bermula awal, dengan rela hatinya mengorbankan RM 900-1000 untuk menukar tiket balik. Well.

Apapun, alhamdulillah cuti kali ini best dan terisi sedikit. 2 bulan di Malaysia sempatlah juga join join program. Pertama sekali, program sukarelawan muda MRA. Kemudian, orientasi pelajar baru AQ dan yang akhir sekali, attachment di Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar. Semua ada cerita tersendiri.

Okay, cerita cuti di Malaysia sampai disitu sahaja. Tamat. Haha

*

Dan, sekarang di bumi Mesir. Yang best(?) 

Alhamdulillah, setelah 2 tahun mencari cari. Akhirnya berjumpa juga dengan rumah idaman hati. Sekarang dah dapat rumah baru. 5 bilik. Jadinya, seorang dapat satu bilik. Ada privacy lah juga kan. Dan boleh nak decorate dan susun atur ikut suka hati sendiri segala bagai. Hehe. Dapur besar, ruang tamu besar, bilik air biasa biasa je. Bilik sendiri pula, walaupun agak kecil berbanding lain tetapi sangat puas hati. Sebabnya, memang nak bilik yang sederhana je. Tak mahu besar besar! Kalau besar besar, kena fikir banyak untuk susun atur perabot. Haha.

Dan, selamat datang ke Tahun 3 Perubatan Universiti Zagazig!

Tahun ni agak mencabar. Tahun kritikal dalam teori. So tak mahu main main tahun ni. InsyaAllah, akan cuba perbaiki secara drastik prestasi exam tahun lepas. Jadi...


Europe's Trip ( NO)

Tiada Euro Trip tahun ni. InsyaAllah, tahun 4 atau tahun 5. Sebabnya, nak concentrate betul betul Tahun 3 ni. Kemudian, nak prepare untuk mega trip next year. InsyaAllah :)

Okay, tadaa.

No comments: