Followers

Saturday, June 22, 2013

Drop Jaw

Salam alaik.

Akhirnya, exam yang panjang & macam marathon akan secara rasminya tamat pada hari esok (22/6/2013). Sangat memenatkan dan memberi tekanan. Walaupun hanya 4 subjek sahaja, tapi azabnya. Fuh, hanya Allah yang tahu. Hampir 2 bulan tidur tak teratur. Kejap tidur awal, kejap tidur lambat. Kejap tidur banyak, & kejap juga terlebih tidur. Makannya pula tak teratur, ada masa rajin mengalahkan anak dara. Ada masa malas sangat. 

Harap harap, keputusannya okay sahaja. Serius, dapat naik ke Tahun 4 pun dah rasa bersyukur yang amat. T.T

*

Anyway, ada satu cerita menarik. Drop jaw lah juga awal awalnya.

Alkisahnya, adalah seorang kawan (perempuan) di sini, A bagitahu yang ada kawan dia di Malaysia, B (perempuan juga) sedang mencari pasangan hidup. Si B suruh si A carikan calon untuk diri dia. Sebab mungkin rasanya masa dah tiba la kot untuk diri si B?

Okay, apakah point dia disini?

Kawan, si A ni tadi pergilah mencadangkan kepada tuan empunya blog ini si B. Manalah tak "drop jaw"nya tuan empunya blog ni ye dak?. :O

Sembang sembang, si B ini merupakan pelajar jurusan akauntan dan pernah juga mengambil STAM. Whoa!

:O
(Drop jaw lagi)

Lalu, si A pun dengan semangatnya inginlah memadankan tuan empunya blog dengan si B.

-.-

Tuan empunya blog pun hanya mampu buat reaksi muka di atas.

Jadi, apakah katanya?
.
.
.
.
Dup dap dup dap.
.
.
.
.
Next timelah, sambung. Haha.

No comments: